yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Alanında mütehassıs ve sertifikalı menşeçılarımızın ulamaları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın Kapısı kırmızıırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen baplar gibi kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kullanılan kapı fitili yürekin duman sızdırmazlık şartı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim katkısızlanabilir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile evgin yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı güneş doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve çalışmalevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal ögönen taşır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde görev veren uluslar arası yapılışlardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve işçilikaretler kullanılır.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

You hayat email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Hiç evham nanay ki yangın felaketi, sene ortamında dirilik kaybına niçin olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı kısaca bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem de finans yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile faik mimarida olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında güç ve esrar kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Cenah mimarisında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme hileınan bu tasarmızda;

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında tek taçıcı gereç Yangın Çıkış Kapısı kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page